Navigacija

Contact Us

TEL: 0086-29-88763980

FAKS: 0086-29-88990306

E-mail: info@toptionlab.com

DODATI: TaiBai Road, YanTa Distrikta, Xi'an, Kina

Dom > o nama

TOPTION je profesionalni laboratorij rješenje Davatelj mrežne usluge, a sve posvećen pružiti najbolja rješenja i proizvode za globalne kupce, koji su rad u biologija, Kemija, farmaceutska, analizu okruženja, hrana, akademskog istraživanja, itd. Bez obzira na polje rada u, držati nastojanju za isti cilj: pružiti vam najprikladnije rješenja i proizvode, kako bi vaš istraživanja više precizan i učinkovit.


TOPTION sjedište se nalazi u Xi'an, Kina, gdje vlastiti stotine sveučilišta i istraživačkih Instituta, i poznat kao svoje tisuće godina duge povijesti kulture. Duboku kulture i jaki znanstveni resvide bolje proizvode, rješenja i usluga za vas neprekidno.


Glavni proizvodi sadrži kemijsku sintezu reaktor rotacijski isparivač, Tankoslojni isparivač, fotokemijska reaktora, visokotlačni reaktora, zamrznuti za kosu, sprej za kosu, itd TOPTION marke instrument ima vlastiti visok ugled u više od 70 zemalja i regija, pružati tehničku podršku za desetke tisuća organizacija rješavati probleme u okviru njihova istraživanja, posebno za sveučilišta, istraživačkih Instituta, industrije, inspekcije agencije, itd. Promicanje tehnologija napredak i poboljšanje ljudskog života je TOPTION društvene misije.


Vjerujemo, samo najviše odlične kvalitete, većina vodećih tehnologija, Najpotpunije rješenje i najviše profesionalne usluge, mogli bi TOPTION misije i vizije. Tako ćemo zadržati u trajne inovacije i napornim radom, pružiti vam najbolja rješenja i proizvode, i napraviti istraživanjem učiniti točnijim i učinkovitijim.

Mi smo mladi, stručni i kreativni tim,

Mi smo tim kupca acentricni i odgovoran.


Našu misiju: učiniti vašeg istraživanja više precizan i učinkovit.

Naša vizija: Postanite svjetski najkonkurentnija laboratoriju rješenje Davatelj mrežne usluge.

Naša vrijednost: Dijeljenje i pobjeda, uspjeh korisnika, biti zahvalan, držati raste, inovacije i odgovorni.

Upit
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Obratite nam se
Address: TaiBai Road, YanTa Distrikta, Xi'an, Kina
Tel: 0086-29-88763980
Fax: 0086-29-88990306
E-mail: info@toptionlab.com
Copyright © Toption Instrument Co., Ltd sva prava pridržana.